PARTNER

3Tech tilfører viden i enhver løsning. Partneren tilfører udstyr.

Fællesnævneren for 3Tech i alle løsninger er viden. Vi forsøger at være den værdiskabende partner for kunden, som ved mest om en given platform og de produkter der anvendes.

Derfor bliver 3Tech løbende uddannet og opdateret af sine partnere. Med et godt forhold til sine partnere kommer 3Tech langt nemmere i mål.

 

 

Amerikansk automationsudstyr i Europa. Bred og komplet vifte af produkter.

3Tech har helt fra starten lænet sig op ad den amerikanske platform. Rockwell giver stadig friske pust i automationsbranchen. Rockwell er fremsynet og ofte først med nyeste trends og principper. Det omsætter 3Tech til endnu bedre løsninger hos kunderne.

3Tech er en af de højest certificerede Rockwell partnere i Nord Europa. Kun få partnere har opnået status som Safety System Integrator (SSI). 3Tech er den ene.

Vi deltager hvert år på Rockwell Automation Fair i USA.

 

 

 

Tysk kvalitet og sammenhæng. Komplet udstyr.

Rigtig mange produktionsvirksomheder bruger Siemens platformen. 3Tech har helt naturligt gennem årene opbygget betydelig erfaring med Siemens produkter og platformen. På det seneste har 3Tech på et større projekt haft mulighed for at anvende det absolut seneste udstyr som den eneste i Danmark.

Det kommer vore kunder til gode på efterfølgende projekter, hvor det avancerede udstyr kan medvirke til endnu bedre produktionsløsninger med højere konkurrenceevne til følge.

 

3TECH Automation   -    Lumbyesvej 27 A    -    DK 7000 Fredericia    -    Tlf. +45 70 26 20 50   -

Email: 3tech@3tech.dk