Opgaven var atypisk i forhold til de opgaver 3Tech normalt løser hos produktionsvirksomheder. Men faktisk kunne al viden og erfaring fra industrien overføres til scenestyringsteknik.

Rettidig omhu gennemsyrede byggeriet af Operaen. Maersk’s principper blev efterlevet til fulde. Det passede 3Tech rigtig godt, da vi altid har gjort en dyd ud af at levere kvalitet til tiden.

 

 

 

Sammen med ”Priebe Sceneteknik” skruede vi et godt koncept sammen, der høstede stort bifald fra alle sider. Det gjaldt projektledelsen, de engelske rådgivere og specialisterne i teaterteknik, som vi havde et tæt samarbejde med.

Fleksibiliteten i vores firma blev trukket til det yderste. Men vi ville leve op til de høje krav fra bygherren. Det var en stor tilfredsstillelse at levere det rigtige produkt til tiden og bidrage til et totalt set gnidningsfrit byggeforløb.

Leverancen omfattede scenestyringsteknik til dele af Operaens hovedscene, til for stage, back stage, rehearsel stage og architectural proscenium. Desuden til studiescenen ”Takkelloftet”, hvor hele scene-trækket styres fra mobile betjeningspulte med grafisk intuitiv betjening.

På Det Ny Teater i København lavede vi efterfølgende den ny scenestyring til opførelsen af ”Phantom of the Opera”. En fleksibel løsning som stadig bruges. Det er muligt at angive

scenestyringen til en hel forestilling i én data-base.

 

 

3Tech har alt i alt medvirket ved leverancer af sceneudrustning til følgende:

Aalborg Teater - Vejle Musikteater - Jysk Musik & Teaterhus i Silkeborg - Esbjerg Musikhus - Holstebro Teater - Tinghallen i Viborg - Det Ny Teater i København - Operaen i København

KONCEPT FOR SCENESTYRING HØSTEDE STORT BIFALD

 

Et avanceret men samtidig brugervenligt scenestyringssystem hjælper sangere, skuespillere, musikere og dansere gennem aftenens forestilling.

3TECH Automation   -    Lumbyesvej 27 A    -    DK 7000 Fredericia    -    Tlf. +45 70 26 20 50   -

Email: 3tech@3tech.dk