Gode og KOMPETENTE

Samarbejdspartnere er vigtige i alle automatiseringsprojekter

Tæt samarbejde om automatiseringsprojekter

Vores kunder skal have kvalitet på alle parametre. Derfor samarbejder vi med en række virksomheder, som er anerkendte specialister på deres felt, så vi er sikre på, at hele løsningen holder samme høje kvalitet.

Vores samarbejdspartnere leverer typisk udstyret (hardware), og 3Tech Automation leverer den kundetilpassede software. Det kræver naturligvis, at vores softwarespecialister også kender hardwaren i detaljer, så de kan udnytte den optimalt i vores automatiseringsprojekter. Derfor indebærer samarbejdet med vores leverandører også, at vores specialister løbende bliver uddannet i vores samarbejdspartneres platforme og produkter.

Kombinationen af vores fælles viden og erfaring betyder, at 3Tech kan tilføre automatiseringsprojekterne ekstra værdi og kommer hurtigere i mål.

 

Hør Henrik Jürgensen fortælle om hvorfor Rockwell Automation har været en god samarbejdspartner på mange automatiseringsprojekter.
Afspil video

Rockwell Automation

Amerikanske Rockwell Automation er en internationalt anerkendt leverandør af industriel automatisering og informationsteknologi. De har en bred og komplet vifte af produkter, og virksomheden er fremsynet og ofte først med de nyeste tendenser og principper. 3Tech har samarbejdet med Rockwell Automation siden starten og er med vores status som Safety System Integrator (SSI) en af de højest certificerede Rockwell-partnere i Nordeuropa.

Siemens

Siemens står for tysk kvalitet og sammenhæng, og de leverer komplet udstyr. Det betyder, at rigtigt mange produktionsvirksomheder bruger Siemens-platformen, og 3Tech har derfor gennem årene opbygget betydelig erfaring med Siemens’ produkter. Samarbejdet betyder, at vi også har indgående viden om deres allernyeste, avancerede udstyr, så vi kan levere endnu bedre og topmoderne løsninger til vores kunder.

Schneider Electric

Schneider Electric er en global koncern med speciale i energioptimering og -styring, der fremmer digital omstilling ved at integrere proces- og energiteknologier, så virksomheder overalt i verden kan opnå deres fulde potentiale for bæredygtighed og effektivitet. Virksomheden leverer integration, der forbinder kontrolelementer, software og tjeneste,

Novotek

Novotek-koncernen leverer innovative og fleksible løsninger inden for automatisering, industriel IT og IIoT, der gør det muligt at digitalisere, optimere og forbinde produktionsprocesser.

SICK

Hos 3Tech værdsætter vi i høj grad samarbejdet med SICK, der er en internationalt anerkendt leverandør af intelligente sensorløsninger til alt fra logistik- og procesautomation til fuld fabriksautomatisering.

Fellowmind

Fellowmind er en innovativ virksomhed med speciale i digital transformation ved hjælp af Microsoft Cloud-løsninger, der fremmer agil udvikling og leverer integrerede platforme, der får teknologien til at arbejde for brugerne. Hos 3Tech gør vi god brug af deres specialviden for at levere innovative løsninger til vores kunder.

SE VORES REFERENCER
Se nogle af de spændende løsninger, vi har løst sammen med vores samarbejdspartnere

Fra mindre produktionsvirksomheder til store multinationale industrivirkomheder: Vi tilfører værdifuld viden til ethvert automatiseringsprojekt og bidrager til at forbedre vores kunders konkurrenceevne og rentabilitet.

Scroll to Top