Vores Historie

Over 20 år med automatisering

Automatisering og optimering er vores DNA

3Tech bygger på fire tekniknørders fascination af automatisering – og ikke mindst af, hvad automatisering kan gøre for produktionsvirksomheder overalt i verden og i vidt forskellige brancher:

Optimering af hele linjer, enkelte enheder, styringer eller processer giver ikke kun en større effektivitet og dermed bedre lønsomhed og fastholdelse af konkurrenceevnen hos vores kunder. Det giver også besparelser på vedligeholdelseskontoen og på udgifter til fejlproduktion og nedbrud. Det giver bedre råvareudnyttelse og mindre spild. Udgifterne til sygefravær på grund af nedslidning og ensidigt gentaget arbejde falder sandsynligvis også – samtidig med at arbejdstilfredsheden hos medarbejderne stiger.


Vi er stolte af det, vi har opnået for vores kunder igennem over 20 år i branchen – og vi glæder os til at gøre en forskel hos endnu flere af jer fremover.

 

2022

2022

I november 2022 opkøbes 3Tech af Nordic Automation Partner, som er en gruppe bestående af syv automationsvirksomheder: Picca Automation, PD-AUTOMATION ApS, Logimatic, AN GROUP A/S, Inuatek, svensk-norske Acobia og nu også 3Tech.

2022

2021

2021

Virksomhedens produktpalet består af udvikling af nye maskiner og anlæg til flere forskellige brancher, hovedsageligt vindmølleindustrien, og opgradering af avancerede produktionsanlæg for kunder over hele verden ved hjælp af bl.a. simuleringssoftware. Der er etableret samarbejde med en kinesisk maskinbygger.

2021

2016

2016

Strukturen i virksomheden er justeret, og to områder frasolgt. Automation-området er udvidet, og der er øget fokus på automationsløsninger,  programmerings- og konsulentopgaver samt salg af maskiner.

2016

2011

2011

Nye projektområder omfatter bl.a. mekanik, risikovurdering og CE-mærkning, samt industrielle robotløsninger. Virksomheden flytter til nyt, 1.100 m2 stort domicil i Fredericia.

2011

2009

2009

Virksomheden får Gazelleprisen for 5. år i træk. Produktpaletten dækker nu både programmering, el, styring og totalleverancer af CE-mærkede maskiner og produktionsudstyr, plus globalt dækkende hotline med servicering af styringer. Der er etableret tæt samarbejde med maskinbyggere i både Danmark og Tjekkiet.

2009

2004

2004

Firmaet runder 10 medarbejdere og flytter til større lokaler. Serviceydelserne er udvidet til også at dække udvikling af større, komplekse maskiner. Kunderne er danske virksomheder.

2004

2000

2000

3Tech grundlægges af fire ingeniører. Det primære produkt er programmering og konsulentarbejde.

2000
20 gode år

Det er langt fra kedeligt at arbejde i 3Tech!

De 3 stiftere Søren, Bo og Henrik, som har drevet virksomheden i fællesskab siden 2000, lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til lidt sjov og spas.

Scroll til toppen