OM 3TECH AUTOMATION A/S

Vores mission er at styrke vores kunders konkurrenceevne

Vores eksperter digitaliserer, automatiserer, effektiviserer og optimerer proceslinjer og produktionsudstyr for fremstillings­virksomheder overalt i verden.

Viden og erfaring – fleksibilitet og kreativitet

Vi ved, at optimering, produktivitet og lønsomhed står øverst på dagsordenen i fremstillings-virksomhederne. Vi ved også, at optimering kræver overblik og indsigt. Og professionelle samarbejdspartnere, der har den helt rigtige viden og erfaring.

Uanset branche, og uanset om virksomheden ligger i Fredericia, Frankfurt, Firenze, Fort Lauderdale eller et helt andet sted i verden.

Hos 3Tech har vi alt det, der skal til, kombineret med fleksibilitet og kreativitet – og et stædigt, ægte jysk fokus på kvalitet og sammenhæng i hele løsningen. Vi tror også på, at et langvarigt samarbejde giver resultater, der til enhver tid slår en engangsraket. Derfor er vi med jer hele vejen.

Et stærkt team

Det er vores team, der gør hele forskellen. 

Vi har den dybe og brede faglighed, der er en absolut nødvendighed i vores branche, men det vigtigste er de menneskelige egenskaber: Vi møder kunderne i øjenhøjde og skaber det tætte samarbejde, der er grundlaget for, at vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning.

Vores værdier
Group 4
KREATIVITET OG FLEKSIBILITET

De bedste løsninger opstår sammen med kollegaer, som forstår at tænke ud af boksen og på tværs af grænser – også de faglige.

Group 4
ANSVARLIGHED OG STOLTHED

Vi er stolte af vores resultater, og det har vi grund til: Vi tager alle sammen ansvar for, at hver eneste opgave bliver løst, så kunden får den rigtige løsning.

Group 4
FAGLIGHED OG NYtænkning

Vi er nørder, og vi kan lide det. For det betyder, at vi har styr på tingene, også alle detaljerne - og at vi har blik for nye måder at gøre tingene endnu bedre på.

Group 4
SAMARBEJDE OG TILLID

Vi ved, hvad vi kan. Vi har dyb respekt for det, andre ved og kan. Og vi ved, at viden skal deles – fordi vi sammen kan opnå langt mere, end vi kan alene.

Grøn omstilling

Det ligger dybt i vores DNA at tage ansvar og bidrage til den grønne omstilling, og det har det faktisk gjort siden etableringen af 3Tech i 2000. 

Derfor har vi også mange kunder inden for vedvarende energi – men også i andre brancher, hvor automatisering og optimering kan bidrage til en mere miljø- og klimavenlig produktion.

Scroll til toppen