3Tech er committet til at styrke danske virksomheders konkurrenceevne !

 

Vi arbejder mere og mere globalt, men med en stærk forankring hos danske innovative virksomheder.

Automatisering fra 3Tech – ikke bare et alternativ…

Men en helt konkret leverance af viden, som skal være med til sikre fremtiden. Vores medarbejderes viden og praktiske tilgang har givet en utrolig stor erfaring til netop at bygge og optimere proceslinjer og produktionsudstyr. Software og avanceret udstyr er en del af vore hverdag.

Vi leverer daglig assistance efter behov eller tager ansvar i form af specifikke projekter. Vigtigst er dog den sparring som vi yder og som sikrer det optimale samarbejde.

 

3Tech som de (ud)førende på sikre styresystemer

Det er ikke et tilfælde, at vi har prioriteret maskinsikkerhed lige så højt, som den kvalitet vi er kendt for. Vi har de seneste år, målrettet brugt store ressourcer på at sikre den nødvendige viden inden for sikre styresystemer. En tryghed for både vores partnere og kunder.

Funktionelle løsninger indeholder ofte et integreret sikkerhedsaspekt. Vi er meget stolte over den anerkendelse, der er opnået hos vore partnere, som eksempelvis Rockwell.

Vi er sikre på, at vi har den nødvendige kompetence, der skal til, for at sikre jeres ansattes samspil med maskiner og procesudstyr.

Skærbæk værket

 

3Tech kender sine spidskom-petencer…

Så vi entrerer i stedet med de bedste inden for bl.a. el- og maskininstallationer. Vi designer og projekterer løsningerne, og samarbejder i den forbindelse med kompetente leverandører. Det gælder bl.a. ved leverance af styretavler og større komplekse maskinkonstruktioner.

3Tech tager projektansvar. Også ved installationer hos danske virksomheder i det meste af verden.

Vi leverer det der er brug for i en samlet tryg løsning…

3Tech har i over 200 tilfælde været totalleverandør af maskiner, bygget her i Danmark eller hos vores samarbejdspartner i Tjekkiet. På over 300 andre maskinleverancer har 3Tech været den foretrukne sam-arbejdspartner på både styring, el og tavle-leverancer, - så vi har prøvet det før.

 

Løsningerne spænder vidt - både funktionsmæssigt og geografisk…

Fra simple automatiseringsløsninger til store komplekse produktionslinjer med avanceret teknologi. Herunder datahåndtering, batch produktion, motion, sikre styresystemer, strukturering af netværket m.m. Løsningerne leveres og supporteres også i udlandet – i høj grad endda.

 

 

 

 

 

Kernen er automatisering, men består af så meget mere…

Vi er eksperter inden for bl.a. PLC styringer, motion systemer, datahåndtering, sikre styresystemer, og ikke mindst en samlet funktionel løsning.

Automatisering er ønsket om at udnytte disse kompetencer og teknologien på den mest optimale og innovative måde, så funktionalitet, robusthed og fleksibilitet sikres i produktionen.

Læs mere om vores holdninger og værdier her.

3TECH Automation   -    Lumbyesvej 27 A    -    DK 7000 Fredericia    -    Tlf. +45 70 26 20 50   -

Email: 3tech@3tech.dk