Ny Siemens-software i full-scale Power-to-X-pilotprojekt

Hos 3Tech arbejder vi altid på at gøre tingene nemmere, smartere og mere effektive. Og det gjorde vi i høj grad, da vi som de første i Norden implementerede Siemens’ splinternye SIMATIC PCS neo-software i et full-scale brint-pilotprojekt for Everfuel.

Effektiv nytænkning

Til vores glæde fik vi i 2021 som de første i Norden mulighed for at implementere Siemens’ nye SIMATIC PCS neo-platform i fuld skala. Og vores teknikere er begejstrede: Alle parter i Everfuels brint-pilotprojekt har oplevet, at det giver effektivitetsgevinster i alle aspekter af arbejdet.

Der findes nemlig i massevis af programmer til projektstyring, processtyring og -automation. Problemet er, at de sjældent kan bruges sammen med andet software. Og det gør både udvikling, styring, overvågning og analyse ineffektivt. Alt det er fortid med den nye, effektive løsning.

Sikker online platform

Den nye SIMATIC PCS neo-platform er et innovativt, webbaseret system, der samler alle de nødvendige værktøjer i én online platform. Og fordi sikkerheden er tænkt ind helt fra start, kan samarbejdspartnere overalt i verden trygt koble sig op på platformen. Helt uden at skulle bøvle med lokal installation af endnu et nyt program.

Gode muligheder for effektivisering i andre industrier

Everfuel-pilotprojektet viser, at den nye softwareplatform også vil give betragtelige optimeringsfordele i andre industrier, blandt andet pharma og procesindustrien. Så der er ingen tvivl om, at vores teknikerne vil komme til at arbejde meget mere med det nye system.

Læs mere om SIMATIC PCS neo her.

Scroll til toppen