OEM – Original Equipment Manufacturer

Udvikling af specialmaskiner
og -udstyr

Igennem årene har vi udviklet og bygget over 300 specialmaskiner – primært til vindmøllebranchen, men også til flere andre industrier – og vores specialudviklede maskiner og udstyr anvendes i dag i produktionsvirksomheder overalt i verden.

Effektiv og lønsom optimering med specialløsninger

Vores specieludviklede maskiner bidrager til at gøre jeres produktionsprocesser og -linjer mere effektive. Det kan ses på jeres bundlinje – og bidrager også til en bedre arbejdsdag for medarbejderne.

En standardløsning kan være en god løsning. Men en specialudviklet løsning er født til formålet, og vi lægger vægt på at se på hele kæden. På den måde undgår I lappeløsninger og får den specialmaskine eller det udstyr, der passer til lige præcis jeres formål. 

Det giver hurtigere implementering og dermed hurtigere afkast af jeres investering på alle parametre.

Tryghed fra tilbud til levering og support

En specialmaskine fra 3Tech Automation passer perfekt til lige præcis jeres produktion, for vi designer, udvikler og fremstiller i tæt samarbejde med jer. Vi kan endda udarbejde en 3D-simulering allerede i tilbudsfasen, så I har noget konkret at forholde jer til.

Vi leverer og supporterer i både ind- og udland. Og løsningen er først afleveret, når specialmaskinen, udstyret eller produktions-linjen er idriftsat og SAT-testet. Det giver tryghed og sparer jer for besvær og kostbar tid.

Ny, innovativ blande- og doseringsmaskine: VPI20 Bedre blandetolerancer, mindre vedligeholdelse.
Vil du vide mere om vores nye, innovative blande- og doseringsmaskine?
20 års erfaring og bred knowhow

3Tech har i over 20 år udviklet og fremstillet større og mindre specialmaskiner og -udstyr, som vi derefter har idriftsat på produktionssteder rundt omkring i verden. Vi samarbejder tæt med kunderne lige fra idéudvikling over design til fremstilling, installation og opsætning. Og vi slipper ikke opgaven, før linjen kører problemfrit i drift på kundens fabrik.

Når maskinen er færdigbygget, udfører vi komplet FAT-testkørsel. Dermed leverer vi en gennemtestet specialmaskine, der hurtigt og problemfrit kan indgå i den daglige drift.

3Tech har i over 200 tilfælde været totalleverandør af maskiner, der er bygget her i Danmark eller hos vores  internationale samarbejdspartnere. På over 300 andre maskinleverancer har 3Tech været den foretrukne samarbejds-partner på både styring, el og tavleleverancer – så vi ved, hvad vi gør.

Group 4

Idégenerering

Group 4

udvikling

Group 4

Konstruktion

Group 4

Fremstilling

Group 4

Test

Group 4

Montage

Group 4

Færdig produktion

Scroll til toppen

Få mere at vide om VPI20

Udfyld formularen, og få mere viden om den helt nye generation af injektions-støbemaskiner fra 3Tech. 

I databladet kan du blandt andet læse mere om fordelene ved dem nye VPI20 injektions-støbemaskine.