MANUFACTURING INTELLIGENCE

Overblik og indblik med de rigtige data

Manufacturing Intelligence er et stærkt værktøj, der kan sikre dig både dokumentation og værdifulde optimeringsdata fra produktionen. 3Tech har eksperterne, der sørger for, at du får lige præcis de data, du har brug for – i en let tilgængelig form, der giver overblik og gør det let at handle på informationerne.

Databaseret optimering

I en moderne produktion er der uanede muligheder for dataindsamling. Kunsten er at indsamle de rigtige data og vise dem på en overskuelig måde, så de også er umiddelbart brugbare.

3Techs specialister hjælper jer med at systematisere og implementere dataindsamling, der giver jer overblik og mulighed for optimering af blandt andet kvalitet, produktivitet, oppetid og materiale- og værktøjsforbrug. 

En investering i målrettet Manufacturing Intelligence er noget, der meget hurtigt kan give positiv effekt på bundlinjen.

Overblik og dokumentation

Værdien af dataindsamling afhænger af brugbarheden.

Med de rigtige data kan du træffe beslutninger, der for eksempel er baseret på aktuelle eller historiske værdier eller alarmer, oversigter over producerede emner eller efteranalyse og dokumentation af emneproduktion. 

Se nye og igangværende projekter:
Let tilgængelige data

Data indsamles fra fx PLC’er, HMI eller eksterne komponenter og opsamles via forskellige drivere og protokoller, struktureres og sendes videre til PLC’er, instrumenter eller netværkskomponenter.

Dataene kan gemmes i filer i forskellige formater, i såkaldte historians eller i lokale eller cloudbaserede systemer såsom Microsoft SQL eller Azure.

Vælger I en browserbaseret rapportløsning, har det desuden den fordel, at jeres brugere ikke behøver installere et separat program med funktioner, de skal bruge tid på at lære.

Eksempler på, hvad vi arbejder med hos vores kunder:

Group 4

Overvågning af tankniveauer på fjernlokationer

Group 4

Opsamling af data fra store anlæg og små enkeltmaskiner

Group 4

Præsentation af data

Læs mere om, hvad 3Tech kan gøre for jer:

Automatisering giver øget lønsomhed hos Fertin Pharma A/S

Automatisering af bl.a. et mixeranlæg har gjort farmaceutproducenten Fertin Pharma A/S i stand til at …

Læs mere

Carlsberg sparer millioner på energiforbruget

Et målesystem, der visualiserer energiforbruget, har givet bryggerimedarbejderne på Carlsberg den helt rigtige motivation til …

Læs mere

Automatiseringsproces gav høj ensartethed og fleksibilitet

Kemikaliedistributionsvirksomheden Brenntag har fået ny fleksibilitet, sikkerhed for ensartethed og fuld sporbarhed med et nyt …

Læs mere

Den rigtige styring giver optimal luftrensning

Styring og dataindsamling fra 3Tech betyder, at luftrensningsanlæg fra LESNI leverer luft, der er flere …

Læs mere
Scroll to Top