Industriel automation

Ekstern programmerings-hjælp

Automatisering af industriproduktion kræver ekspertviden. Mange vælger fleksibiliteten ved at hente konsulenthjælp udefra, specielt til den vigtige programmering – og 3Tech Automation har eksperterne, der hjælper produktionsvirksomheder i ind- og udland med industriel automation.

Erfaring og ny viden

Ekstern specialisthjælp er en udgift. Men ofte er det den mest omkostningseffektive løsning, fordi I udover indgående viden om et helt specifikt område også får nye øjne på opgaven.

Vores programmører og teknikere er eksperter på hver deres felt. Derfor kommer de med både bred erfaring og den nyeste viden, så de kan levere den optimale løsning på lige præcis jeres udfordring. Hurtigt og effektivt. Og deres brede erfaring, også fra andre brancher, resulterer ofte i nye, innovative og endnu mere effektive løsninger, der giver jer en konkurrence-mæssig fordel.

streamline-icon-phone-circle@48x48
Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer

Opgaveløsning – lige når I har brug for det

Jeres medarbejdere har travlt med deres daglige opgaver, og det er svært at trække ressourcer ud til et pludseligt opstået problem. Eller måske har I ikke den nødvendige viden internt til et specifikt udviklings- eller optimeringsprojekt. Så er det en god løsning at kunne trække på eksterne specialister.

3Techs eksperter kan I hente ind, lige når I har brug for det. Uanset om I skal have hjælp til ny programmering, fejlfinding eller service, enkeltstående projekter eller løbende optimering.

SE VORES REFERENCER
Løsningerne spænder vidt - både funktionsmæssigt og geografisk

Fra simple automatiseringsløsninger til store, komplekse produktionslinjer med avanceret teknologi, blandt andet datahåndtering, batchproduktion, motion, sikre styresystemer og strukturering af netværk. Løsningerne leveres og supporteres også i udlandet – i høj grad endda.

Hos jer eller hos os

I vælger selv, om I foretrækker, at 3Tech-eksperterne udfører arbejdet ude hos jer, så de kan indgå i et tæt dagligt samarbejde med jeres medarbejdere – eller om den bedste løsning er, at de arbejder fra vores kontor.

Uanset hvilken løsning, I foretrækker, vil vores specialister altid agere som ambassadører for jer og jeres virksomhed ved kontakt med andre samarbejdspartnere eller slutkunder, eksempelvis ved projektaflevering, indkøring og operatøroplæring.

Vi arbejder med alt lige fra PLC, HMI, SCADA og Motion Control i forbindelse med automatisering af processer og med styringer til både robotter og maskiner. Og vi hjælper med både de mindre opgaver og med de helt store projekter, der inkluderer integration til de overordnede virksomhedssystemer.

Eksempler på, hvad vi arbejder med hos vores kunder:

 
Group 4

Udvikling og implementering af analyseudstyr, datahåndtering og sikre styresystemer

Group 4

Måleudstyr, flowmålere, vægte, motion-systemer, kommunikation

Group 4

Fejlsøgning/service på kørende anlæg

Group 4

Komplette maskiner såsom brændere og pakkemaskiner

Group 4

Løbende optimering af hele eller dele af produktionslinjer

Scroll til toppen