Erfaring og knowhow

Hent ny viden til din virksomhed

Automatisering og optimering er to ting, der virkelig kan give positiv effekt på bundlinjen i produktionsvirksomheder. Men det er også projekter, der kræver bred og dyb viden – og erfaring. Hvis I ikke har de nødvendige kompetencer internt, har 3Tech Automation specialisterne, der sørger for, at I får en optimal og velfungerende løsning.

Viden er nøglen til effektiv udvikling

Har I et optimerings- eller udviklingsprojekt, som I mener virkelig vil gøre en forskel i jeres produktion?

Men hvor I godt ved, at I ikke har interne ressourcer, der har den nødvendige tid til at gennemføre projektet … eller måske har de ikke helt den viden og erfaring, det kræver at nå i mål med projektet?

Den viden har vores specialister. Når I hyrer os ind til at hjælpe jer, får I en medarbejder (eller flere, afhængigt af jeres behov), som arbejder fokuseret på lige præcis jeres projekt.

Det sparer tid – og det sparer også tid og penge, at I får en specialist med bred erfaring, også fra andre brancher, og en opdateret viden. På den måde når I hurtigere i mål med en løsning, der fungerer og spiller sammen med hele jeres produktion og virksomhed.

Vores kernekompetence er automatisering. Men automatisering dækker også optimering af mange andre aspekter af en produktionsvirksomhed. Vi opdeler vores kompetencer i de her tre hovedområder:

streamline-icon-server-settings@48x48

Industriel Automation

Automatiseringsløsninger med fokus på bl.a. MES- og SCADA-systemer, PLC-styringer, datahåndtering og sikre styresystemer.

streamline-icon-cog-double-1@48x48

OEM - Original Equipment Manufacturer

Udvikling og levering af større og mindre specialmaskiner – fra idégenerering over udvikling, til test og idriftsættelse.

streamline-icon-multiple-actions-setting@48x48

Manufacturing Intelligence

Systematisering og implementering af dataindsamling, der giver dig overblik og mulighed for optimering af bl.a. kvalitet, produktivitet, oppetid og materiale- og værktøjsforbrug.

SE VORES REFERENCER
Løsningerne spænder vidt - både funktionsmæssigt og geografisk…

Fra simple automatiseringsløsninger til store komplekse produktionslinjer med avanceret teknologi. Herunder datahåndtering, batch produktion, motion, sikre styresystemer, strukturering af netværket med mere. Løsningerne leveres og supporteres også i udlandet – i høj grad endda.

3TECH AUTOMATION A/S

WE ARE ALL ABOUT AUTOMATION!

3Tech er eksperter i automatisering. Vi hjælper fremstillingsvirksomheder med at udvikle, bygge og optimere proceslinjer og produktionsudstyr, der sparer vores kunder for tid og penge – og bidrager til en bedre bundlinje.

Software, avancerede styringer, maskiner og udstyr er vores hverdag, og vi er fagnørder, der tror på, at viden skal deles.
Har du brug for en ny maskine, der effektiviserer en af produktionslinjerne og fungerer ubesværet sammen med resten af linjen? En SCADA-ekspert til et længerevarende projekt? Dataindsamling, der kan automatisere dokumentationen?

Scroll to Top