FØDEVARER

Produktionen skal være overskuelig, komplet og robust. Derfor ser vi ofte de ”vildeste” maskiner i dette segment. Man forsøger for alt i verden at undgå menneskelig indblanding i produktionen. Hellere købe eller udvikle en maskine.

At binde disse ”special” maskiner sammen i en overskuelig løsning er ofte en udfordring. Efterhånden har 3Tech gjort det utallige gange med succes. Bredden og erfaringen i vores

Hemmeligheden bag konkurrencedygtig fødevareproduktion ligger i automationen

3Tech har i et par hundrede tilfælde været totalleverandør af maskiner, bygget her i Danmark eller hos vores samarbejdspartner i Tjekkiet. På over 300 andre maskinleverancer har 3Tech været den foretrukne leverandør af både styring, el og tavleleverancer, - så vi har prøvet det før.

Vi vil gerne udfordres. Ring så snart du har en ny idé til produktionen. Vi har den nødvendige viden for en innovativ løsning.

medarbejderstab er en stor fordel. Vore kolleger trækker på hinanden for at opnå den bedste løsning.

I nogle tilfælde designer og bygger vi selv maskiner. Typisk hvis en ønsket maskine ikke findes på markedet. Vore tanker går i modulopbygning, fleksibilitet og funktionelle løsninger.

3TECH Automation   -    Lumbyesvej 27 A    -    DK 7000 Fredericia    -    Tlf. +45 70 26 20 50   -

Email: 3tech@3tech.dk