Automation fra 3Tech er kild-en til et bredere produktsor-timent hos Brenntag, samt en sikrere arbejdsplads og ens-artet  produkter hver gang.

Det nye automatiserede blandeanlæg håndterer op til 200 forskellige kemiske blandinger til fødevare, medicinal, rengørings- og metalindustrien.

Nøgleordet er fleksibilitet. Med det nye anlæg er det let at oprette og ændre blandinger.

Fleksibiliteten gælder også selve blandeprocessen, rækkefølge, mængder osv., hvilket skyldes, at anlægget er udstyret med et batchsystem, som gør det muligt at oprette recepter ved egen kraft, fortæller fabrikschef Poul-Erik Conradsen og fremhæver desuden vigtigheden af, at man selv kan betjene anlægget og oplære nye medarbejdere i at bruge det.

Selve anlægget består af ni blandetanke og ca. 25 råvaretanke. Poul-Erik Conradsen præciserer desuden, at der er fuld sporbarhed i systemet, så man hele tiden kan se, hvad der er tilsat og hvornår.

Anlægget kan både betjenes og supporteres på distancen, fordi systemet kan tilgås via nettet. Således kan 3Tech logge sig på, når som helst, der er brug for support.

For Brenntag betyder det nye anlæg at kunderne får nøjagtig den samme blanding hver gang.

 

 

 

 

Brenntag har 325 lokationer og 13.000 medarbejdere world wide og omsætter årligt for ca. 45 mia. kr. Koncernen har ca. 11.000 varenumre, heraf ca. 3.000 på lager, og leverer kemikalier til fødevare-, medicinal, rengørings- og metal-industrien. Kemikalierne anvendes til alt fra pizzamel til stryknin.

ENSARTET BATCH PRODUKTION

 

Nyt blandeanlæg håndterer op til 200 forskellige blandinger.

3TECH Automation   -    Lumbyesvej 27 A    -    DK 7000 Fredericia    -    Tlf. +45 70 26 20 50   -

Email: 3tech@3tech.dk