Den rigtige styring giver optimal luftrensning

Styring og dataindsamling fra 3Tech betyder, at luftrensningsanlæg fra LESNI leverer luft, der er flere gange renere end den luft, vi normalt indånder – og at anlæggene mere end overholder miljølovgivningen.

Topmoderne og effektivt luftrenseanlæg

Miljølovgivningen bliver hele tiden strammere, til glæde for planeten – og os mennesker. Det betyder også strengere krav til blandt andet luftrensning og dermed til producenterne af luftrensningsudstyr. Et tæt og mangeårigt samarbejde mellem LESNI og 3Tech Automation har resulteret i udvikling af et topmoderne og effektivt luftrenseanlæg.

Fra kompleksitet til en enkel og optimal løsning

Hos LESNI er medarbejderne eksperter i luftrenseanlæg. Hos 3Tech Automation er vi specialister i styring og dataopsamling.

 Luftrensningsanlæg fra LESNI indeholder adskillige følere og teknologier, der medvirker til, at renseprocessen foregår optimalt. I fællesskab er det lykkedes os at designe en styring til komplekse luftrensningsanlæg, der bygger på langt flere parametre end normalt.

Det betyder, at LESNIs kunder er sikre på, at de ikke kun får et anlæg, der bare overholder miljølovgivningen. De er sikre på at få optimal luftrensning.

Et løfte om ren luft...

LESNI blev grundlagt i 1987. Virksomheden bygger industrielle luftrensningsanlæg til bl.a. den kemiske industri.  LESNIs luftrensningsanlæg fjerner generende lugte, giftgasser, opløsningsmidler, støv og aggressive gasser.

3tech Automation A/S

Vores medarbejdere er eksperter på hver deres felt, og vi kender hinandens styrker og viden. Derfor kan vi hurtigt håndplukke de helt rigtige til lige præcis dit projekt.

Scroll til toppen