Automatisering i vindindustrien

Konkurrencedygtig produktion – også til vedvarende energi

Vedvarende energi er en branche i hastig udvikling og præget af skarp konkurrence. 3Tech hjælper virksomhederne med at fastholde konkurrenceevnen ved at levere optimerede produktionslinjer og -udstyr, der sikrer en effektiv og lønsom produktion.

Optimerede produktionslinjer sikrer konkurrenceevnen

Produktionslinjer og -udstyr fra 3Tech Automation sikrer effektive, automatiserede og digitaliserede arbejds-processer i både drift og vedligeholdelse. Det betyder, at vores kunder opnår både større lønsomhed og en forbedret konkurrenceevne.

Det er afgørende i en branche, hvor der konstant er fokus på nyudvikling og effektivisering, så produktionslinjerne skal køre optimalt for at fastholde lønsomheden.

Know-how og brancheerfaring giver resultater

3Tech Automation er specialister i opdatering af eksisterende produktionsudstyr, og vi udvikler også – i tæt samarbejde med kunden – helt nye produktionslinjer med fokus på stabil produktion, høj kvalitet og minimalt spild af både tid og ressourcer. På den måde bidrager vi til en både mere lønsom og mere miljøvenlig produktion.

Vores omfattende brancheerfaring kommer hver dag vores kunder til gode, fordi vi kender produktion og processer til bunds og hurtigt kan levere løsninger på selv meget komplekse problemer.

Udvikling og optimering af produktionslinjer
og -udstyr

Vi har i over 20 år udviklet og fremstillet skræddersyet maskiner og udstyr, der har optimeret og effektiviseret produktionen hos nogle af verdens største virksomheder inden for vedvarende energi.

Vi føler en forpligtigelse til at engagere os. Vi har nogle af de bedste medarbejdere i branchen, og vi tager ansvar for opgaverne.
streamline-icon-phone-circle@48x48
Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer
Specialudviklede maskiner og udstyr

Vi udvikler også prototyper på maskiner og udstyr i forbindelse med nye innovationer inden for vedvarende energi.

Vores produkter er naturligvis både CE-mærkede og leveres med al påkrævet dokumentation, inklusive FAT (Factory Acceptance Test) og SAT (Site Acceptance Test).

Vi har blandt andet leveret:

Group 4

Blandemaskiner og infusionsteknologier

Group 4

Automatiske fiberoplægningsmaskiner

Group 4

Vakuumsystemer til forme

Group 4

Robotsystemer til automatisk gelcoating af vindmøllevinger

Group 4

Udstyr til vingevending

Group 4

Afgasningsudstyr

SE VORES REFERENCER
Løsningerne spænder vidt - både funktionsmæssigt og geografisk

Fra simple automatiseringsløsninger til store, komplekse produktionslinjer med avanceret teknologi, blandt andet datahåndtering, batchproduktion, motion, sikre styresystemer og strukturering af netværk. Løsningerne leveres og supporteres også i udlandet – i høj grad endda.

3TECH AUTOMATION A/S

WE ARE ALL ABOUT AUTOMATION!

3Tech er eksperter i automatisering. Vi hjælper fremstillingsvirksomheder med at udvikle, bygge og optimere proceslinjer og produktionsudstyr, der sparer vores kunder for tid og penge – og bidrager til en bedre bundlinje.

Software, avancerede styringer, maskiner og udstyr er vores hverdag, og vi er fagnørder, der tror på, at viden skal deles.
Har du brug for en ny maskine, der effektiviserer en af produktionslinjerne og fungerer ubesværet sammen med resten af linjen? En SCADA-ekspert til et længerevarende projekt? Dataindsamling, der kan automatisere dokumentationen?

Scroll to Top