Automatisering i medicinalindustrien

Fuld kontrol og høj konkurrenceevne

I medicinalindustrien handler det om styring, kontrol, dokumentation – og naturligvis de proces- og produktivitetsoptimeringer, som altid er i fokus i enhver fremstillingsvirksomhed. Specialister fra 3Tech Automation har den specialviden, virksomheder i medicinalindustrien har brug for til optimering og opgradering af eksisterende processer, styring og maskineri samt udvikling af specialmaskiner.

Høj rentabilitet med effektiv optimering

Vores specialister hjælper kunder i medicinalindustrien med at fastholde og øge konkurrenceevnen ved at optimere produktionen – ofte ved hjælp af automatisering af hele linjer eller udvikling af specialmaskineri og styringer.

Det er en investering, der ofte hurtigt hentes ind igen takket være lavere udgifter til blandt andet opstilling, indkøring og justering samt dataindsamling og dokumentation.

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skal I også have opgraderet hele eller dele af produktionen?

Automatisk dataopsamling

Optimering af produktionen giver gode muligheder for også at sikre automatisk dataopsamling til den omfattende dokumentation, der kræves.

SE VORES REFERENCER
Løsningerne spænder vidt – både funktionsmæssigt og geografisk

Fra mindre nationale produktionsvirksomheder til store multinationale virksomheder: Vi tilfører værdifuld viden, der bidrager til at forbedre kundens konkurrenceevne og rentabilitet.

Fleksibel konsulentbistand

Nogle medicinalvirksomheder har deres egne produktionsudviklere, mens andre foretrækker fleksibiliteten ved at kunne trække eksterne eksperter ind til kortere eller længerevarende projekter.

3Tech Automation hjælper både med enkeltstående udviklingsprojekter og med langvarig konsulentbistand, hvor en eller flere af vores specialister sidder ude hos kunden.

Vi har blandt andet leveret:

Group 4

udvikling af og styring til pakkelinjer

Group 4

Scada-opgraderinger

Group 4

Opgradering af pulverdoserings-, coater- og mixeranlæg

Group 4

Opgradering af resinknuseranlæg

Group 4

Udvikling af tyggemaskiner til test af tyggegummi

Scroll to Top