Automation i fødevareindustrien

Automatisering giver høj hygiejne og effektiv produktion i fødevareindustrien

Hygiejne er en topprioritet i fødevareindustrien, og produktionsvirksomhederne benytter i høj grad automatisering for at undgå manuel håndtering og kontaminering af produkterne. 3Tech Automation hjælper virksomhederne med specialudviklede systemer, maskiner og linjer, der binder separate enheder sammen til en effektiv helhed.

Optimering giver bedre rentabilitet

Vores kunder i fødevareindustrien har skarpt fokus på hygiejne – og samtidig skal de også håndtere de konstante krav om optimering, effektiv produktion og dermed høj rentabilitet og konkurrenceevne.

I 3Tech fokuserer vi på helheden, uanset hvilken opgave, vi skal løse for vores kunder. Og vi er eksperter i at skabe sammenhæng og overblik i produktionen. Det gør det langt nemmere at optimere, så rentabiliteten øges, samtidig med at alle lovgivningsmæssige krav overholdes.

Sammenhæng og overblik

Fødevareindustrien var et af de første områder, der greb mulighederne for automatisering og i årenes løb fik udviklet komplekse, specialudviklede maskiner. Det har mange steder også resulteret i, at mange af maskinerne kører som separate enheder fremfor som en integreret del af en samlet produktion.

Hos 3Tech er vi eksperter i at skabe sammenhæng og overblik. 

Det gør vi ved at udvikle integrerede automatiserings-løsninger og ved at binde separate enheder i en produktion sammen til en effektiv helhed. Det giver helt nye muligheder for optimering. Både overordnet, på de enkelte linjer og maskiner – og på fleksibiliteten i produktionen.

Totalløsninger og specialløsninger

3Tech Automation har i årenes løb udviklet, designet og bygget flere hundrede specialmaskiner og leveret både styring, el og tavleenheder til endnu flere. Alt sammen med fokus på sammenhæng og optimering i hele produktionen.

  • Optimering af produktionslinjer 
  • Opgradering af styringer 
  • Opgradering af SCADA-systemer
  • Fejlfinding 

 

 

I 3Tech er vi stolte af de totalløsninger, vi har udviklet, designet og bygget igennem de seneste 20 år.
streamline-icon-phone-circle@48x48
Har du en udfordring i din produktion?
Glade kunder

Automatisering giver øget lønsomhed hos Fertin Pharma A/S

Automatisering af bl.a. et mixeranlæg har gjort farmaceutproducenten Fertin Pharma A/S i stand til at …

Læs mere

Carlsberg sparer millioner på energiforbruget

Et målesystem, der visualiserer energiforbruget, har givet bryggerimedarbejderne på Carlsberg den helt rigtige motivation til …

Læs mere

Automatiseringsproces gav høj ensartethed og fleksibilitet

Kemikaliedistributionsvirksomheden Brenntag har fået ny fleksibilitet, sikkerhed for ensartethed og fuld sporbarhed med et nyt …

Læs mere

Den rigtige styring giver optimal luftrensning

Styring og dataindsamling fra 3Tech betyder, at luftrensningsanlæg fra LESNI leverer luft, der er flere …

Læs mere
Scroll to Top