Styring og automation

Bedre bundlinje med effektiv automatisering

I fremstillingsvirksomheder er der altid fokus på optimering og effektivisering, og dermed ofte automation – uanset branche. Hos 3Tech har vi 20 års erfaring i automation, og vores eksperter har både indgående viden om udfordringerne i specifikke brancher og opdateret viden om optimering generelt, så de kan hjælpe jer med effektive, innovative løsninger.

Vedvarende energi

Udvikling og optimering af produktionslinjer og -udstyr i produktionsvirksomheder i en branche, der er under konstant pres for at levere omkostningseffektivitet.

streamline-icon-equipment-machine-track@48x48

Proces

Kontrol og sikkerhed i procesindustrien med de rigtige styringsanlæg, regulering eller opdatering af ældre systemer.

Group

Pharma

I medicinalindustrien er styring, kontrol og dokumentation i fokus, og 3Tech hjælper med innovative løsninger til både proces- og produktivitetsoptimering.

Group

Fødevarer

Automatisering giver sikker og omkostningseffektiv produktion, samtidig med at risikoen for kontaminering minimeres.

Forskellige brancher – samme grundudfordringer

Jeres virksomhed og jeres branche er noget helt specielt. Der er lovkrav og problemstillinger, der kun gælder for jer. Men samtidig er en produktionsvirksomhed en produktionsvirksomhed: Der skal bruges maskineri, værktøjer og forbrugsvarer. Linjerne og styringerne skal køre så sikkert og omkostningseffektivt som muligt. Der skal være sammenhæng i hele produktionen. Og I har brug for helt specifikke data for at kunne dokumentere, udvikle og optimere.

Derfor kan det være en fordel at hente ekstern assistance fra specialister med erfaring fra flere forskellige brancher: Et bredt udsyn giver mulighed for at nå frem til nye, innovative løsninger.

Vores dygtige medarbejdere har hver deres specialer, men de arbejder også på tværs af brancher og henter løbende den allernyeste viden. Og de ved, hvordan de skal samarbejde med jeres eksperter for at tilpasse optimeringen til lige præcis jeres branche og virksomhed. Derfor kan de hjælpe jer med effektive løsninger til både små og store projekter, der giver jer en bedre bundlinje fremover.

Automationsløsninger
Har du brug for rådgivning?

Vi har over 20 års viden og know-how om udvikling af automationsløsninger til danske og udenlandske virksomheder. Vi kan rådgive dig – uanset hvilken branche eller hvilket land, du kommer fra.

Vi tilbyder sparring, fortrolighed og kompetencer, der gør en forskel.
Søren K Pedersen
CEO

Vi har gode samarbejdspartnere
i ryggen

Fællesnævneren for 3Tech i alle vores løsninger er viden. Vores mål er at være den værdiskabende partner for kunden, som ved mest om en given platform og de produkter, der anvendes.

Derfor sørger vi hos 3Tech for løbende at blive videreuddannet og opdateret af vores samarbejdspartnere. Takket være det gode forhold, vi har til vores partnere, kommer 3Tech langt nemmere i mål med opgaverne.

Scroll til toppen