Automation giver høj ensartethed og fleksibilitet

Kemikaliedistributionsvirksomheden Brenntag har fået ny fleksibilitet, sikkerhed for ensartethed og fuld sporbarhed med et nyt blandeanlæg.

Nemt og hurtigt system

Da Brenntag bad teamet fra 3Tech Automation om at udvikle et helt nyt, automatiseret blandeanlæg, var nøgleordet fleksibilitet – og det har de fået: Med det nye anlæg kan medarbejderne nemt og hurtigt oprette og ændre blandinger.

Fleksibilitet er nøgleordet

”Fleksibiliteten gælder også selve blandeprocessen, rækkefølge, mængder osv. Det skyldes, at anlægget er udstyret med et batchsystem, så vi nemt kan oprette recepter,” fortæller fabrikschef Poul-Erik Conradsen og fremhæver også, at der er fuld sporbarhed i systemet, så der hele tiden er styr på, hvad der er tilsat og hvornår.
Han glæder sig også over brugervenligheden, der betyder, at produktionsmedarbejderne selv kan betjene anlægget og oplære nye medarbejdere i at bruge det.

Ensartet produktion

Den automatiske proces, styring og sporbarhed betyder, at Brenntags kunder får nøjagtigt den samme blanding hver gang.

Det nye blandeanlæg kan håndtere op til 200 forskellige kemiske blandinger til fødevare-, medicinal-, rengørings- og metalindustrien. Selve anlægget består af 9 blandetanke og omkring 25 råvaretanke.

Fjernbetjening og -support

Anlægget kan fjernbetjenes, og aftalen med 3Tech inkluderer også fjernsupport. Det betyder, at support­medarbejdere fra 3Tech kan logge på systemet og hjælpe med det samme, hvis der skulle være brug for det.

Verdens førende distributør af kemikalier

Brenntag leverer kemikalier til fødevare-, medicinal, rengørings- og metalindustrien. Koncernen råder over et globalt distributionsnetværk med over 670 lokationer i 77 lande og beskæftiger over 17.000 medarbejdere.
I 2020 havde koncernen en omsætning på 11,8 milliarder USD.

Professionel og seriøs samarbejdspartner
3Tech Automation har gennem to årtier leveret et utal af komplette automationsløsninger – på tværs af brancher.

Vores løsninger bygger på stor viden, erfaring og innovation. Vi er konstant på forkant med udviklingen.

Scroll til toppen