Stærkstrømstekniker til 3Tech Automation A/S:

 

Har du erfaring med automation og syntes du det er spændende? Så har vi et job til dig.

 

Et selvstændigt job med god sparring blandt dygtige kolleger. Arbejdet omfatter primært konstruktion af styretavler, el-dokumentation og projektafvikling. I mindre omfang PLC programmering af maskin- og procesanlæg i ind- og udland. Den rette ansøger skal selvstændigt forestå den daglige kontakt til kunder og indgå i samarbejde om afvikling af større projekter.

 

Du får i udstrakt grad lov til at skabe dit eget job og præge det, så det bliver spændende for netop dig. Du får et udviklende job, hvor vi deler vores viden og erfaring med hinanden. Endvidere efteruddannes alle vores medarbejdere efter ønske og behov.

 

3Tech hjælper kunderne med at gøre deres produktion mere integreret og mere intelligent – mere dynamisk end statisk, og er som regel med helt fra idéfasen, så vi har stor indflydelse på valget af løsninger og metoder, og det bevirker også, at vi er meget engagerede – både i løsningerne og i kunderne. Succesoplevelsen, hver gang en af vores løsninger resulterer i en mere konkurrencedygtig kunde, er stor. Det giver et solidt forhold til vores kunder.

 

Vi har en meget uformel organisation, hvor der er plads til, at den enkelte gør det, som han eller hun er bedst til.

 

Din profil: Erfaring med el-konstruktion og el-dokumentation, erfaring med projektafvikling, gerne erfaring med PLC programmering, god forståelse for sikkerhed på maskin- og procesanlæg, kvalitetsbevidst, selvstændig, har god formuleringsevne, er udadvendt, videbegærlig samt tillidsskabende. Desuden må du meget gerne have lyst til at se verden, idet vores kunder findes i næsten alle verdensdele.

 

Lønnen er naturligvis som den skal være inkl. pensions- og sundhedsordning. Desuden tilbydes du bl.a. fri mobil, flex-ordning og betalt hjemme-internet.

Lyder det som jobbet for dig og matcher du størstedelen af ovenstående forventninger, så send din ansøgning med CV til: job@3tech.dk

 

 

3Tech Automation leverer konkurrencedygtige løsninger indenfor Automation. Det være sig produktionslinjer, anlæg eller maskiner. Desuden yder 3Tech globalt support & service på produktionsanlæg. Vi træder ind hvor som helst i produktionen og moderniserer, effektiviserer og optimerer. 3Tech Automation har gennem de seneste årtier leveret et hav af totale automations-løsninger - på tværs af brancher. Vores løsninger bygger på stor viden, erfaring og innovation. Vi er konstant på forkant med udviklingen på både Rockwell og Siemens platformen. Vi er ofte med helt fremme i produktudviklingsfasen, hvor vi sideløbende, udvikler, etablerer og optimerer produktionslinjerne.

 

 

3TECH Automation   -    Lumbyesvej 27 A    -    DK 7000 Fredericia    -    Tlf. +45 70 26 20 50   -

Email: 3tech@3tech.dk