Automationsingeniør til 3Tech Automation A/S

 

Ved du noget om automation og har erfaring med det, og synes du det er spændende? Så har vi jobbet til dig.

Selvstændigt arbejde, masser af hjælp og sparring fra dygtige kolleger, egne projekter og kunder både i DK og udland, et hav af udfordringer, innovative løsninger inden for automation: PLC-styringer, servo- og motion systemer, SCADA systemer og HMI-interface inden for industrielle løsninger samt dataopsamling og rapportering.

Du får i udstrakt grad lov til at skabe dit eget job og præge det, så det bliver spændende for netop dig. Du vil blive endnu dygtigere af at være her – både fordi du bliver uddannet (fagkurser, seminarer, m.m.) og fordi vi er gode til at dele viden og erfaring med hinanden.

 

3Tech hjælper vores kunder med at gøre deres produktion mere integreret og mere intelligent – mere dynamisk end statisk, og er som regel med helt fra idéfasen, så vi har stor indflydelse på valget af løsninger og metoder, og det bevirker også, at vi er meget engagerede – både i løsningerne og i kunderne. Succesoplevelsen, hver gang en af vores løsninger resulterer i en mere konkurrencedygtig kunde, er stor. Det giver et solidt forhold til vores kunder.

 

Vi har en meget uformel organisation, hvor der er plads til, at den enkelte gør det, som han eller hun er bedst til.

 

Din profil helt eller delvis: Erfaring med programmering og opbygning af SCADA systemer, programmering af PLC, servo- og motion systemer, erfaring med projektafvikling samt at du har interesse for databaser og rapportering. Vi forventer at du har gode sprogkundskaber, god formuleringsevne, er kvalitetsbevidst, selvstændig, udadvendt, videbegærlig samt tillidsskabende.

 

Lønnen er naturligvis som den skal være inkl. pensions- og sundhedsordning. Desuden tilbydes du bl.a. fri mobil, flex-ordning og betalt hjemme-internet.

Lyder det som jobbet for dig og matcher du størstedelen af ovenstående forventninger, så send din ansøgning med CV til: job@3tech.dk

 

3Tech Automation leverer konkurrencedygtige løsninger indenfor Automation. Det være sig produktionslinjer, anlæg eller maskiner. Desuden yder 3Tech globalt support & service på produktionsanlæg. Vi træder ind hvor som helst i produktionen og moderniserer, effektiviserer og optimerer. 3Tech Automation har gennem de seneste årtier leveret et hav af totale automations-løsninger - på tværs af brancher. Vores løsninger bygger på stor viden, erfaring og innovation. Vi er konstant på forkant med udviklingen på både Rockwell og Siemens platformen. Vi er ofte med helt fremme i produktudviklingsfasen, hvor vi sideløbende, udvikler, etablerer og optimerer produktionslinjerne.Automationsingeniør til 3Tech Automation A/S:

 

 

3TECH Automation   -    Lumbyesvej 27 A    -    DK 7000 Fredericia    -    Tlf. +45 70 26 20 50   -

Email: 3tech@3tech.dk